Retro Style


Bun gasit dragelor,

Stilul feminin reinterpretat in acorduri retro este unul dintre stilurile mele favorite. Pentru mine retro nu inseamna numai trecut, intoarcere in timp, ci bun gust si rafinament.

Dacă ar fi să caracterizăm în doar câteva cuvinte tendințele dominante ale stilului retro, cuvintele care descriu cel mai bine imaginea unei adevarate lady, preocupata de aspectul său ar fi: eleganță desăvârșită, atenție deosebită pentru detalii, croiuri simple, dar de efect, care pun în evidență silueta feminină,– accentul fiind pus în special pe lână și mătase, accesorii simple, dar de efect (pălării, toci dar si turbane, mănuși, pantofi stiletto, șiraguri de perle), un machiaj impecabil, axat pe tuș de ochi negru si buze de un roșu intens.

Poate ca tinutele retro nu sunt pentru oricine, pentru orice personalitate. Totusi, daca alegi piesele potrivite, vei avea mari sanse sa iti compui o tinuta asa cum iti doresti, care sa te caracterizeze.

Intr-o tinuta retro poti merge aproape oriunde: la serviciu, la o cafenea, la teatru, la un concert folk sau jazz, la o petrecere chiar. Nu vei fi desprinsa din peisaj, deoarece stilul retro, daca este bine conturat, cu piesele bine alese va fi potrivit in orice loc si in orice moment al zilei.

Astazi, am profitat de vremea frumoasa si am iesit la o plimbare in Centrul vechi, cum altfel, decat cu un outfit in stil retro…

Am optat pentru piese simple: o camasa neagra, cu guler alb, si o fusta alba creion; accentul l-am pus in mod special pe accesorii: turbanul cu buline, manusile albe crosetate, brosa camee, ochelari mari cu rama alba, poseta vintage, pantofi stileto si cercei albi cu clips.

Practic acest outfit a fost creat in mare parte cu ajutorul accesoriilor.

Va las acum in compania pozelor, si sper ca outfit-ul meu sa va placa si sa va inspire.

 

Pana data viitoare, va pup si va imbratisez cu drag

Kisses  kiss

Am purtat:

Bluza / Geanta: Vintage Boutique; Fusta: Poema; Pantofi: Musette; Turban cu buline: Sweet Paprika by Gabriela Atanasov

10 gânduri despre „Retro Style

Lasă un comentariu