Black and white… 


Clasica, eleganta, chic dar si sofisticata, combinatia alb-negru reprezinta echilibrul consacrat in materie de vestimentatie.

Prin simplitatea ei aparenta ofera atat de multa versatilitate incat o tinuta alb-negru te poate salva din multe situatii. 

Usor de purtat,  potrivita pentru orice sezon, tendinte sau ocazie, un outfit in alb si negru reprezinta solutia ideala pentru un look impecabil.

Alege-o cu incredere si vei fi o prezenta speciala!

Tine insa cont ca accesoriile sunt esentiale si aduc intotdeauna acea doza de personalitate si unicitate tinutei. 

Eu am ales o etola neagra din blana naturala, o toca din catifea accesorizata cu camee si perle si nu in ultimul rand, geanta Sonia  de pe http://www.adona.ro. Imi place extrem de mult, este un model clasic, bicolor, in alb si negru, foarte bine compartimentat si finisat.

Daca si voua va place acest model, il gasiti atat in varianta alb-negru, dar si pe maro sau negru in sectiunea genti dama

„Secretul” unei tinute reusite consta in alegerea unor piese de calitate, dar nu in ultimul rand, in modul in care le porti, pentru ca in final, atitudinea si siguranta de sine raman cele mai importante „ingrediente” ale unei tinute reusite. 

Photo: Mircea Maieru 

Bag: http://www.adona.roposete dama

Revista Famostwww.famost.ro


Un gând despre „Black and white… 

Lasă un comentariu