Elegance is an attitude…


Ce poate fi mai frumos si care sa denote mai multa eleganta si feminitate, gratie si bun gust,  decat o tinuta clasica si memorabila, precum cele pe care le vedem in filmele vechi?

„Breakfast at Tiffany”, „Casablanca” sau „Grace of Monaco” sunt doar cateva repere ale elegantei desavarsite.

Daca si tu iti doresti o aparitie demna de o adevarata lady, iata care sunt piesele de care ai nevoie:

Rochia neagra, cunoscuta si ca „Little black dress”, o adevarata „bijuterie vestimentara”, una dintre cele mai importante si ingenioase „descoperiri” din lumea modei, incepand cu anii 1926, pe care i-o datoram faimoasei Coco Chanel.

Aceasta piesa „timeless” a reusit sa razbata de-a lungul timpului prin multitudinea de trend-uri, ramanand si astazi una din cele mai importante si mai iubite piese din garderoba oricarei femei.

Iti recomand sa optezi pentru un model clasic, cu linii simple si croi care sa urmeze perfect linia corpului, de lungime medie, sau chiar putin peste genunchi.

O tinuta reprezinta suma detaliilor care o alcatuiesc, asadar sa nu uitam de importanta accesoriilor!

Cele mai potrivite pentru o astfel de tinuta sunt fara doar si poate, perlele, un simbol al elegantei si feminitatii, care fascineaza orice femeie indragostita de frumos.

Pentru o aparitie mai sofisticata, indrazneste sa suprapui coliere lungi, de diferite dimensiuni, combinand chiar cateva siraguri albe cu unele negre.

O voaleta, un sal din blana sau o pereche de manusi lungi din catifea ori dantela, sunt doar cateva din elementele pe care le poti introduce negresit intr-o astfel de tinuta.

Photo: Mircea Maieru 

Revista: http://www.famost.ro 

Un gând despre „Elegance is an attitude…

Lasă un comentariu