ABOUT ME

DSC_0374

Moda este una din marile mele pasiuni, nu imi dau seama cand am descoperit aceasta pasiune, cred ca dintotdeauna, sau cred ca ea s-a nascut odata cu mine…

Imi aduc aminte cu drag de clipele din copilariei cand probam pantofii sau rochiile mamei, rujul rosu intens, ori atunci cand vedeam cate un sirag de perle, asezat pe masuta de make-up, simteam ca ….lumea e mai frumoasa atunci cand esti inconjurat de lucruri frumoase….

Trecand de anii copilariei, pasiunea mea pentru haine s-a intensificat si am inceput sa fiu tot mai atenta la modul in care imi aleg/asortez fiecare tinuta.

In opinia mea, moda este un stil, un fenomen. Moda inseamna viata, moda inseamna ceea ce vrem noi sa insemne, dar fiecare da o definitie termenului de moda asa cum o vede din propria perspectiva.

Deasemenea mai cred ca „Stilul e un mod simplu de a spune lucruri complicate.” – Jean Cocteau.

Asa ca… BUN VENIT pe blogul meu, un blog despre moda, despre stil in general si despre bunul gust…despre femeia puternica, sexy dar si gingasa, despre femeia cool dar si copilaroasa, despre femeia clasica dar si fabuloasa, despre femeia care iubeste frumosul…

Sper ca alegerile făcute pe acest blog să-ţi placă si să te inspire. Iar pozele mele vor fi despre oameni frumoşi, îmbrăcaţi cu stil, cool, ieşiţi din comun, care aleg să vorbească despre ei prin haine. Adică cei cu care eu împart aceeaşi pasiune: MODA!

 

 

10 gânduri despre „ABOUT ME

  1. lauralora2014 Autor post

    Buna Cristiana, te rog sa imi spui ce greseli ai sesizat, eu am tot recitit textul si nu vad nicio greseala, probabil ca imi scapa….Multumesc oricum pentru comentariul tau chiar daca pare un pic rautacios, sa stii ca aprob toate comentariile, fie ele bune, rele, pe placul meu sau nu…fiecare este liber sa isi exprime punctul de vedere. O zi minunata 🙂

    Apreciază

    Răspunde
  2. strongvaleriana

    daca tot am ajuns pe blogul asta ..m-a surprins expresivitatea, practic reusesti sa exporti si trairea momentului pe tema data.
    iar in paradigma asta, nu prea sunt multe persoane ce pot extrage din staticul ales, vectorul ”I am”
    aici cred ca-i vorba de o versatilitate nativa ..

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu