Colors Of Autumn


Bun gasit dragelor,

Anotimpul ruginiu, plin de culoare și farmec a sosit!

În drumul său peste pământul încărcat de verdeață, toamna, precum un pictor priceput, preschimbă culoarea peisajului în tonuri calde de galben-maroniu. Atingerea toamnei a preschimbat peste noapte și frumosul parc din apropierea casei mele.

Frunzișul des al copacilor colorat în verde si auriu, reflectă o culoare gălbuie asemănătoare unor flăcări, astfel încât copacii par niște lumânări aprinse, care luminează aleile pustii ale parcului. 

Pe alei se odihnesc pentru o scurtă perioadă de timp frunzele uscate și îngălbenite de vremea rece a toamnei. Coronamentul ruginiu este atât de des, încât razele soarelui, și așa timide, abia răzbesc prin el. La fiecare adiere de vânt, brațele copacilor se mișcă și odată cu ele frunzele încep să cadă într-o ploaie multicoloră. Spre deosebire de o ploaie normală, în care stropii se îndreaptă direct spre pământ, ploaia de frunze ruginii este haotică, iar fiecare frunză pare a avea drumul său. Un drum sinuos, precum un dans armonios, care pare fără sfârșit. 

Peisajul pare un tablou reușit de toamnă, surprins excelent de pensula unui pictor îndrăgostit de anotimpul jocului de culoare, al luminilor și umbrelor.

Spre seara, ne indreptam spre casa, unde ne asteapta o delicioasa placinta cu dovleac, mere la cuptor cu scortisoara, castane coapte si must dulce. Delicios, nu-i asa?

8

4

Pana data viitoare, va pup si va imbratisez cu drag!

Kisses kiss

Am purtat:

Vesta: Orsay; Pulover: Pull& Bear; Pantaloni: New YorkerGeanta: River Island; Ghete: Tamaris; Bascuta + Sal: Briolette;

 

 

 

Reclame

22 de gânduri despre „Colors Of Autumn

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s